Salata de citrice cu vinaigretă de fenicul este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de albuș de ou, nucșoară măcinată, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de fenicul și Radicchio cu vinetă de citrice, Salată de salată și fenicul cu vinetă de citrice, și Salată de fenicul, Năsturel și portocale cu vinetă de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți albușul de ou într-un castron mic până ușorspumă; bateți în zahăr, sare, scorțișoară,cuișoare și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați semințe de susan șitoss pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
4
Se amestecă amestecul de susan în aglomerărio foaie de copt tapetată cu pergament și se coace,amestecând ocazional, până se rumenesc,10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Lasă să se răcească.
6
Faceți înainte: ciorchinii de susan potfi făcut cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanșla temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adaugăfaricel tocat, șalotă, ghimbir și semințe de feniculși gătiți, amestecând des, până se înmoaie(nu lăsați să se rumenească), 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Fenicul
Ghimbir
Semințe
3
Se amestecă înoțet și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
4
Se lasa sa se raceasca; condimentează cusare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
5
Radeți fin 1 linguriță de coajă din 1 portocală; pus deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toate cojileși miez alb din toate portocalele; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Tăiați între membrane pentru a elibera segmente într-un castron mediu; aruncați membranele.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Aruncați verdeața, pătrunjelul,frunzele de fenicul, portocalele și pansamentul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Pătrunjel
Fenicul
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se serveste acoperit cu ciorchini de susan sirezervat coaja de portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Semințe De Susan
9
Faceți înainte: pansamentul poate fi făcut 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.