Salată De Cartofi Maro Hash

Salată De Cartofi Maro Hash
Salata de cartofi maro hash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 182 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, piper, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hash Maro Cartofi Coace, Hash cartofi maro și ou coace, și Caserola De Cartofi Maro Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apă și sare la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați browns hash; gatiti timp de 3-4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
3
Se scurge bine.
4
Combinați ingredientele rămase într-un castron; adăugați Hash browns și amestecați ușor. Acoperiți și răciți până la servire. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista