Salată de cartofi, fasole verde și roșii Cherry

Salată de cartofi, fasole verde și roșii Cherry
Salata de cartofi, fasole verde și roșii Cherry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 360 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, cartofi noi cu piele roșie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Încercați Salată de cartofi, roșii Cherry și fasole verde, Salată de cartofi, fasole verde și roșii Cherry, și Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Transferați în castron mediu. Reîmprospătați sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se scurge bine.
5
Gatiti cartofii in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scurgere.
7
Se transferă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați 2 linguri de suc de portocale și 2 linguri de oțet; aruncați pentru a acoperi. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9
Adăugați fasole verde, roșii și pătrunjel la cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Bateți restul de 6 linguri de suc de portocale, 1 lingură de oțet, ulei și capere într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați pansament în salată și aruncați pentru a combina. (Se poate face cu 2 ore înainte.
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista