Salată de cartofi cu vinetă de muștar granulat
Salata de cartofi cu vinaigretă de muștar granulat este un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de piper, tarhon, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată crocantă de macrou cu vinetă granulată-muștar, Salată de andive și cicoare cu vinetă de muștar granulat, și Salată caldă de cartofi cu muștar granulat, slănină și rampe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și sarea într-o oală medie și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și transferați într-un vas de servit.
Bateți împreună vinaigreta și muștarul într-un castron mic.
Se toarnă jumătate din amestec peste cartofii fierbinți, se aruncă și se lasă să stea 1 oră. Chiar înainte de servire, stropiți amestecul de vinaigretă rămas peste cartofi, adăugați tarhonul și piperul și aruncați.Bacsis: stropirea vinegretei peste cartofi în timp ce sunt fierbinți îi ajută să absoarbă mai ușor lichidul gustos.