Salată de cartofi cu ierburi
Salata de cartofi cu ierburi este o rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo, cu 6 porții. O porție conține 220 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 45 de minute . Un amestec de ulei de măsline, supă de pui, muștar dijon și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Pui cu ierburi cu piure de cartofi dulci și broccoli sotat , Salată de tofu cu cous cu sos cremos de ierburi și Salată de creveți, faze și ridichi cu sos de iaurt din plante .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneti cartofii si 2 linguri de sare intr-o oala mare cu apa. Aduceți apa la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii abia sunt fragezi când sunt străpunși cu un cuțit.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoarea cu cartofii peste oala goală de pe foc și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și uscat. Lăsați cartofii la abur timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt fragezi, dar fermi.
Între timp, într-un castron mic, amestecați vinul, bulionul de pui, sucul de lămâie, usturoiul, muștarul, 2 lingurițe de sare și 3/4 de linguriță de piper. Adăugați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie. Pune deoparte.
Cand cartofii sunt suficient de racori pentru a fi manevrati, taiati-i in sferturi sau jumatati, in functie de marimea lor.
Puneți cartofii tăiați într-un castron mare și turnați suficient sos peste ei pentru a se umezi. (Pe măsură ce salata se așează, poate fi necesar să adăugați mai mult sos.)
Adaugati ceapa, tarhonul si patrunjelul, sare si piper dupa gust. Se amestecă bine, se acoperă și se da la frigider pentru câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Se serveste rece sau la temperatura camerei.