Salată De Cartofi Cu Ierburi
Salata de cartofi cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, cățel de usturoi, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Salată De Cartofi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Se răcește ușor și se curăță.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; tăiați jumătățile transversal în felii groase de 1/4 inch.
Așezați cartofii într-un castron mare; se presară cu oțet.
Combinați iaurtul și smântâna într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Adăugați ulei; se amestecă cu un tel.
Adăugați ceapa și ingredientele rămase; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 până la 24 de ore.