Salată De Cartofi Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi cu ierburi. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 213 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, tarhon, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Cartofi Cu Ierburi, Salată De Cartofi Cu Ierburi, și Salată De Cartofi Noi Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește timp de 10 minute. Feliați fiecare cartof pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch.
Așezați feliile de cartofi într-un castron mare.
Puneți vinul într-o cratiță mică la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 6 minute).
Transferați vinul într-un castron.
Adăugați oțet, ulei de măsline, muștar Dijon, sare, piper negru și usturoi tocat; se amestecă cu un tel până se combină bine.
Stropiți amestecul de vin peste cartofi; se presară cu arpagic, pătrunjel și tarhon. Aruncați ușor pentru a combina.
Serviți salata caldă sau răcită.