Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar
Salata de caise, rucola și brânză de capră la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 236 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.07 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic îmbătrânit, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată de caise, rucola și brânză de capră la grătar, Salată De Caise Și Brânză De Capră La Grătar, și Salată de rucola cu ciuperci la grătar și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați caisele cu 1 lingură de ulei de măsline și cimbru și condimentați cu sare și piper.
Lăsați să stea 10 minute.
Grătiți jumătățile de caise la foc mare timp de aproximativ 5 minute, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate și înmuiate.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați nucile pe o tăietură și tocați-le bine.
Puneți nucile de pin într-un castron mediu.
Bateți oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați rucola și aruncați. Aranjați feliile de brânză de capră pe farfurii. Se acoperă cu jumătățile de caise și salata de rucola și se servește imediat.