Salată de Broccoli, conopidă și morcovi

Salată de Broccoli, conopidă și morcovi
Salata de Broccoli, conopidă și morcov este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți arahide prăjite, oțet de vin de orez, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată de Broccoli, conopidă și morcovi, Broccoli conopidă morcov salata cu iaurt grecesc miere Dressing, și Salată De Morcov-Conopidă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Adăugați amestecul de broccoli și morcovii, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se presară uniform cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista