Salată de Avocado, sfeclă și rucola cu Chevre Tartine
Salata de Avocado, sfeclă și rucola cu Chevre Tartine este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 670 calorii, 19g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pâine crustă, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, Salată De Sfeclă Cu Chivre Și Nuci, și Salată De Dovleac Prăjită Cu Arugulan Și Chevre.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul pentru căldură mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Amestecați brânza de capră cu busuiocul într-un bol.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe patru felii de pâine.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Gătiti sub broiler preîncălzit până când brânza a început să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Pentru a face vinaigreta, amestecați muștarul și oțetul într-un bol mic până se amestecă; condimentează cu sare și piper după gust. Turnați încet ulei de măsline în timp ce bateți continuu până când pansamentul este neted.
Așezați sfecla tăiată cubulețe și verdeața amestecată într-un bol mare.
Stropiți vinetă deasupra; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata pe patru farfurii răcite. Sus cu avocado și alune.
Serviți cu tartine de brânză de capră.