Salată de Avocado, sfeclă și rucola cu Chevre Tartine
Salata de Avocado, sfeclă și rucola cu Chevre Tartine este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 670 calorii, 19g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pâine crustă, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza avocado ai putea urma acest curs principal cu Nucă De Cocos Avocado Înghețată ca desert. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată De Sfeclă, Avocado Și Rucola Cu Semințe De Floarea Soarelui, Salată De Sfeclă Cu Chivre Și Nuci, și Salată De Dovleac Prăjită Cu Arugulan Și Chevre.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul pentru căldură mare. Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați
2
Amestecați brânza de capră cu busuiocul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți amestecul de brânză uniform pe patru felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
4
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Gătiti sub broiler preîncălzit până când brânza a început să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Scoateți și puneți deoparte.
7
Pentru a face vinaigreta, amestecați muștarul și oțetul într-un bol mic până se amestecă; condimentează cu sare și piper după gust. Turnați încet ulei de măsline în timp ce bateți continuu până când pansamentul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați sfecla tăiată cubulețe și verdeața amestecată într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți vinetă deasupra; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata pe patru farfurii răcite. Sus cu avocado și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime