Salată De Avocado La Grătar, Roșii, Ceapă Roșie
Avocado la gratar, rosii, Salata de ceapa rosie este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 838 calorii, 21g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul pesto, roșiile, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Roșii, Ceapă, Avocado, Salată de Avocado, roșii și ceapă, și Salată De Avocado, Roșii, Kale Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Acoperiți o tavă mare cu sferturi de roșii și dați deoparte.
Puneți jumătățile de avocado într-un bol și stropiți cu ulei de măsline.
Așezați fiecare jumătate pe un grătar fierbinte deschis timp de aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Scoateți și așezați deasupra roșiilor aranjate pe tavă.
Stropiți din nou cu ulei de măsline.
Într-un alt bol, acoperiți feliile de ceapă roșie cu sucul din jumătatea de lămâie și uleiul de măsline.
Așezați ceapa în găurile goale de avocado. Acoperiți cu amestecul de lămâie / ulei de măsline. Apoi, top cu pesto, distribuind generos pe toate părțile.
Presărați nuci de pin și brânză deasupra, după gust.