Salată de andive cu nuci, pere și Gorgonzola
Salata de andive cu nuci, pere și Gorgonzolan este un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți capete de andive, nuci, presărați sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Salată De Escarole Și Andive Cu Gorgonzolan Și Nuci, Salată de andive și căpșuni, cu Gorgonzola, nuci și sos de căpșuni, și Bărci de andive cu pere, brânză albastră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Andiva tocată într-un castron mare.
Adăugați nucile, gorgonzola mărunțită și perele tocate. Aruncați pentru a combina.
Stropiți măsline peste salată.
Stropiți oțet de cidru peste salată. Aruncați pentru a combina.
Condimentează după gust cu o stropire de sare și piper.