Salată crocantă de calmar și scoică crăpată cu vinetă de portocale-Chipotle

Salată crocantă de calmar și scoică crăpată cu vinetă de portocale-Chipotle
Salata crocantă de calmar și scoică crăpată cu vinaigretă de portocale-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1149 calorii, 51G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de canolan, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Salată De Portocale Și Andive Cu Vinetă De Arțar Chipotle, Salată de fenicul și Romaine cu vinetă de piper crăpată, și Scoici de mare cu salată de grâu crăpată, vinetă Tahini cu ardei roșu prăjit și lămâi la grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați sucul de portocale într-o cratiță medie nereactivă și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se ingroasa si se reduce la 3/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați sucul de portocale redus, ceapa, usturoiul, oțetul, piureul de chipotle, mierea, sarea și piperul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piure De Chile ChipotlePiure De Chile Chipotle
Suc De PortocaleSuc De Portocale
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Umpleți o cratiță mare la jumătate cu ulei și încălziți până ajunge la 350 de grade F pe un termometru prăjit. Tapetați o farfurie mare sau o foaie de copt cu prosoape de hârtie, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună făina și 1 1/2 căni de apă într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Amestecul ar trebui să semene cu aluatul de crep, dacă este prea gros; adăugați mai multă apă câteva linguri la un moment dat, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Condimentați calmarul și Scoica cu sare și piper și lucrând în loturi, înmuiați 1/3 din calmar în aluatul de făină de orez și lăsați excesul să se scurgă, apoi dragați în făina de porumb. Se prăjește până se rumenesc ușor și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină De OrezFăină De Orez
Făină De PorumbFăină De Porumb
CalmarCalmar
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe farfuria căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentează imediat cu sare. Repetați cu Scoica, scufundându-vă în aluat, apoi prăjind în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați verdeața într-un castron și stropiți cu aproximativ 1/4 cană din vinaigreta orange-chipotle și condimentați cu sare și piper. Movilați verdeața pe un platou și așezați deasupra o parte din ardeii vișini tăiați felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ArdeiArdei
CireșeCireșe
VerziiVerzii
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați calmarul și Scoica în jurul perimetrului platoului, stropiți totul cu mai multă vinetă și garnisiți cu frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
VinetăVinetă
CalmarCalmar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista