Salată Cobb Colonială
Reteta Salata Colonial Cobb poate fi facuta in aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 369 de calorii , 12 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Funcționează bine ca un aperitiv american. Un amestec de nuci pecan glazurate, salată iceberg și romaine, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. În general, această rețetă obține un scor solid de 41% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Toast franțuzesc umplut colonial de la Colonial Pancake House , Colonial Yeast Bread și Colonial Oat Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați salata verde, puiul, merisoarele, nucile pecan și brânza albastră împreună cu dressingul, până se îmbracă ușor.
Se orneaza cu bacon si se serveste.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salata Cobb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Maddalena Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Maddalena Chardonnay]()
Maddalena Chardonnay
Fermentația în butoi în stejar francez și american, fermentația malolactică, agitarea drojdiei și învechirea sur lie dezvoltă acest vin la cel mai mare potențial. Maddalena Vineyard Chardonnay întâmpină nasul cu un potpourri de arome bazate pe fructe, inclusiv citrice, guava și coajă de portocală. Aceste arome sunt completate de un element mineral, descris drept „pietre umede”. În gură se dezvăluie și fructul înainte, care este însoțit de o structură bună și un final lung și crocant.