Salată Caldă De Rață

Salata de rață caldă este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de oțet de sherry, piept de rață, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Salată Caldă De Rață, Salată caldă de rață și portocale, și Salată caldă de rață și varză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați sânii de rață pe o tigaie, cu pielea în sus.
Se presară cu sare și se prăjește timp de aproximativ 20 de minute, până la mediu-rar.
Scoateți din cuptor, acoperiți bine cu folie de aluminiu și lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute.
Îndepărtați și aruncați grăsimea și pielea deasupra (cu excepția cazului în care faceți crăpături), feliați rața, apoi tăiați feliile transversal în bucăți julienned.
Între timp, într-un castron mic, combinați șalotele, oțetul de sherry, coaja de portocală și 1 1/2 lingurițe de sare.
Se amestecă uleiul de măsline și se lasă deoparte.
Pentru salată, tăiați jumătatea inferioară de centimetru de andive și tăiați-le în diagonală în felii de 1/2 inch. Separați frunzele și aruncați miezurile.
Așezați feliile într-un bol mare de salată.
Adăugați frunzele de mache, portocalele, zmeura și nucile pecan prăjite. Aruncați cu suficient pansament pentru a umezi. Aruncați ușor carnea caldă de rață și serviți imediat.