Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel

Salată caldă de năut, fenicul și pătrunjel
Salata caldă de năut, fenicul și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 400 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă, crenguțe de cimbru, bulb de fenicul înjumătățit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată caldă de năut, fenicul și piper, Salată de fenicul și pătrunjel, și Salată de fenicul și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, acoperiți nautul cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa tăiată în sferturi și crenguțele de cimbru. Aduceți năutul la fiert, apoi fierbeți-le la foc moderat timp de 1 oră. Se amestecă 1 linguriță de sare și se fierbe năutul până se înmoaie, cu aproximativ 10 minute mai mult. Aruncați sferturile de ceapă și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Între timp, într-un castron mediu, zdrobiți usturoiul într-un piure cu 1 linguriță de sare. Se amestecă oțetul de vin roșu, apoi se amestecă treptat uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scurgeți năutul și adăugați-le în castron. Aruncați cu țelina tocată, feniculul, pătrunjelul și ceapa. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista