Salată caldă de gnocchi de busuioc cu Carpaccio de roșii

Salată caldă de gnocchi de busuioc cu Carpaccio de roșii
Salata caldă de Gnocchi de busuioc cu Carpaccio de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, sare gri și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Busuioc Cald Și Gnocchi De Brânză De Capră Cu Carpaccio De Roșii Și El, Gnocchi cu roșii, busuioc și măsline, și Gnocchi parmezan cremos cu Mozzarella, roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu sau mare, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Gustați pentru echilibru și reglați cu ulei de măsline sau lămâie, după cum este necesar. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit de bucătar, feliați roșiile cât mai subțire posibil și aranjați pe un platou mare. Condimentați cu sare și piper și lingurați puțin din vinetă peste roșii. Aruncați salata cu puțin mai mult din pansament și aranjați deasupra roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
MandolinăMandolină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Când gnocchiul s-a scurs, puneți-l în castron cu vinetă rămasă. Aruncați ușor, apoi împrăștiați gnocchiul pe salată. Folosind un cojitor de legume, radeți brânza peste salată și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
2 kilograme cartofi roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
4
Sare grosieră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
5
4 gălbenușuri de ou
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
1/2 cană parmezan proaspăt ras
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
1/2 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Prindeți piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
9
Ciupiți nucșoară proaspăt rasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
10
1 la 1 1/4 cupe nealbite toate-scop făină, plus mai mult pentru praf sau de a folosi magazin cumparat gnocchi (1 lira proaspete sau congelate)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
GnocchiGnocchi
11
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți cartofii până când sunt foarte moi pe un pat de sare grosieră într-un vas de copt, aproximativ 45 de minute. (Sarea împiedică cartofii să atingă vasul și să dezvolte un loc greu.) Răciți cartofii până se încălzesc, apoi înjumătățiți pe lungime și scoateți carnea. Treceți carnea printr-o moară de alimente sau ricer sau împingeți-o printr-o sită grosieră. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Într-un bol, combinați cartoful, gălbenușurile de ou, parmezanul, sarea, piperul și nucșoara. Lucrați amestecul cu o lingură de lemn până când este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați 1 cană de făină și frământați foarte ușor, bătând și apăsând aluatul cu mâinile până când toată făina este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
15
Adăugați o parte sau toată făina suplimentară de 1/4 cană dacă aluatul se simte prea umed, ar trebui să fie moale, dar nu ar trebui să se lipească de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
16
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și rotiți-l într-un jurnal cu diametrul de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
17
Tăiați jurnalul în 8 bucăți egale.
18
Dați fiecărei bucăți un sfert de tură, astfel încât să rulați aluatul într-o direcție diferită, apoi rulați în frânghii, cu un diametru generos de 1/2 inci, ca și cum ați face bețișoare. Făinați frânghiile cu generozitate, apoi tăiați transversal la intervale de 1/2 inci. Puteți modela gnocchiul pe o paletă de unt crestată sau pe spatele unei furculițe sau le puteți găti așa cum este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
19
Lăsați-le să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 20 de minute înainte de gătit
20
Aduceți o oală mare de apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
21
Adăugați gnocchi și gătiți timp de aproximativ 90 de secunde din momentul în care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
22
Îndepărtați cu un skimmer, scurgeți bine.
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
23
Nota lui Cook: deși aveți nevoie doar de o jumătate de lot de gnocchi pentru această rețetă, Faceți-vă timp pentru a face un lot întreg, a îngheța jumătate și a culege recompensele efortului dvs. mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
24
Un carpaccio este felii subțiri de hârtie dintr-un aliment, cum ar fi roșiile, care pot transforma o cină simplă într-o masă elegantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista