Salată Caldă Cu Două Fasole

Salată Caldă Cu Două Fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata caldă cu două fasole. O porție conține 235 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de fasole, suc de lămâie, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată caldă de fasole și Bietă, Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr, și Salată Caldă De Brânză Curcubeu Cu Slănină Și Măr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți și clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Combinați fasolea, jalapeo tocat, pătrunjelul, coaja și sucul de lămâie și sarea și piperul într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați 3/4 cană de apă. Acoperiți; gatiti la foc mediu pana se incinge (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Stivați frunzele de bietă, tăiați-le în panglici subțiri; se amestecă în amestecul de fasole fierbinte. Acoperiți și gătiți până când bietul este moale și complet gătit (6-7 minute suplimentare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Se servește fierbinte.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista