Salată Caesar Fără Ouă
Salata Caesar fără ouă este o pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 227 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare kosher, pâine rustică veche de o zi, salată de inimă romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Salată Caesar Fără Ouă, Sos De Salată Caesar Vegan Fără Ouă, și Salată De Caesar Fără Ouă Cu Pui Afumat Cu Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie adăugați 1 cană de brânză, sucul de lămâie, 1 cățel de usturoi, muștarul și hamsiile. Porniți mașina și lăsați-o să funcționeze timp de 15 până la 20 de secunde. Pe măsură ce mașina funcționează, stropiți în 1/2 până la 3/4 cană de ulei de măsline.
Lăsați mașina să funcționeze încă 15 secunde după ce uleiul s-a încorporat. Condimentează, după gust, cu sare.
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline. Spargeți 2 căței de usturoi și adăugați-le în tigaie la foc mediu. Când cuișoarele de usturoi au devenit aurii și sunt foarte aromate îndepărtați-le și aruncați-le, și-au îndeplinit destinul de usturoi. Se amestecă cubulețele de pâine, se condimentează cu sare, după gust și se sotează până când au absorbit tot uleiul și sunt crocante, dar totuși ușor flexibile.
Rupeți frunzele de salată. Puneți-le în apă rece, apoi uscați-le. Într-un castron mare aruncați frunzele cu pansamentul. Aranjați frunzele pe farfurii de servire și presărați crutoanele de usturoi. Radeți niște parmezan peste salate și serviți.