Salată Braziliană De Friptură La Grătar

Salată Braziliană De Friptură La Grătar
Salata braziliană de friptură la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 488 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, ulei de canolan, sos asiatic de usturoi chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură Braziliană De Flanc La Grătar, Friptură Braziliană De Flanc La Grătar, și Friptură Braziliană De Flanc La Grătar Cu Orez Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Într-un castron mediu, amestecați împreună miere, 2 linguri. sos de soia, usturoi și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați friptură și aruncați pentru a acoperi. Gratiți ananasul și ardeii cu capacul în jos până când începeți să char, întorcându-vă o dată, 3 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ArdeiArdei
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Transferați pe o farfurie, miez de ananas și tăiați ananasul și ardeii în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ArdeiArdei
4
Bateți împreună sucul de lămâie, coaja de portocală și sucul, rămânând 3 linguri. sos de soia, oțet, sos de usturoi chili și ulei într-un castron mic; puneți pansamentul deoparte. Grătar de gătit cu ulei, folosind clești și un teanc de prosoape de hârtie unse. Friptura la grătar cu capacul în jos până când carnea este sfârâit și în cea mai mare parte rumenită, întorcându-se o dată, 2 până la 4 minute în total, având grijă ca feliile să nu cadă prin grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Usturoi ChiliSos De Usturoi Chili
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
SucSuc
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CleșteClește
BatetiBateti
BolBol
5
Aruncați împreună spanacul, ananasul, ardeiul gras, friptura și pansamentul într-un castron mare până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
AnanasAnanas
SpanacSpanac
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista