Salată Bella Bruschetta

Salată Bella Bruschetta
Salata Bella Bruschetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Dacă aveți parmezan, busuioc, pepperoni și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bella, dash și bella, și Mac și brânză Bella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
2
Aruncați salata verde cu următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
4
Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista