Salată Bagna Cauda
Salata Bagna cauda ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, căței de usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Kale Cu Vinetă Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.
Instrucțiuni
Tăiați morcovul în bastoane subțiri lungi de 3 inci (mai întâi am tăiat morcovul transversal în lungimi de 3 inci; apoi am tăiat fiecare bucată pe jumătate pe lungime; în cele din urmă, am tăiat fiecare jumătate pe lungime în bucăți de 1/8 inci.)
Folosind o mandolină, feliați ridichile, napii și sfecla transversal în cele mai subțiri cercuri posibile, acestea ar trebui să fie translucide.
Puneți mandolina să funcționeze din nou: feliați dovlecelul în cele mai subțiri panglici posibile. Opriți-vă când aveți 2 căni de panglici.
Trageți varza de Bruxelles în frunze poate fi necesar să tăiați tulpina în timp ce mergeți pentru a ajuta frunzele să se separe și amintiți-vă că frunzele tind să se învârtă în jurul germenului, așa că doriți să le scoateți din germen într-un mod relaxant.
Într-un bol mare de amestecare, combinați morcovii, ridichile, napii, dovleceii, varza de Bruxelles și pătrunjelul. (Lăsați deoparte sfecla până la sfârșit; în caz contrar, vor pata restul legumelor.)
Se amestecă cu mâinile pentru a dispersa legumele. Ar trebui să aveți 4 până la 6 căni de legume.
Într-un mortar și pistil (sau într-un mini robot de bucătărie sau blender), lăsați hamsia, usturoiul și un vârf mare de sare într-o pastă. Bateți încet sucul de lămâie, urmat de uleiul de măsline, adăugându-l în picături, astfel încât pansamentul să aibă timp să se emulsioneze. Condimentați după gust cu sare și adăugați mai mult suc de lămâie sau ulei, dacă este necesar.
Se toarnă jumătate din pansament peste legume și se amestecă cu mâinile, astfel încât să puteți separa legumele (le place să se agațe una de cealaltă).
Se amestecă și se amestecă și se amestecă! Apoi gustați și reglați condimentele. Dacă este bine, strecurați sfecla în salată (dar nu le amestecați cu adevărat) și lăsați salata să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de servire. Atunci mănâncă și simte-te virtuos.