Sage-piept de curcan prăjit și sos

Sage-piept de curcan prăjit și sos
Sage-prăjită piept de curcan și sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 111g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de curcan, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Piept de curcan în stil toscan cu sos de salvie, și Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați curcanul într-o tigaie. Folosind degetele, separați ușor pielea de carne. Distribuiți 15 frunze de salvie și untul sub piele. Frecați pielea cu uleiul și presărați cu sare. Prăjiți 60 până la 75 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Puneți 2 linguri de grăsime din tigaia de prăjire într-o cratiță mică și adăugați bulionul de pui, muștarul și frunzele de salvie rămase. Se fierbe timp de 5 minute. Într-o ceașcă mică, bateți făina și apa până se omogenizează, apoi amestecați-o în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Rezervați 1 1/4 căni de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Tăiați o jumătate de sân în felii și serviți cu sosul. Feliați cealaltă jumătate a sânului și congelați pentru utilizare ulterioară. Scoateți toată carnea rămasă din carcasă; la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista