Saag Paneer: spanacul cu brânză indiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 4. 185 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, ghimbir cu degetul mare, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Saag Paneer: spanac cu brânză indiană, Spanac cu cremă indiană cu brânză (Saag Paneer), și Saag Paneer (spanac curry cu brânză) pentru rețete similare.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.