Saag cu Tofu este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 303 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,85 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Saag Tofu, Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s, și saag paneer , cum se face Saag paneer / saag s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați tofu într-un singur strat pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați tofu și gătiți (aveți grijă—uleiul se poate stropi), întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe câteva părți, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, uscați farfuria și tapetați-o cu prosoape de hârtie proaspete.Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera tofu pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Se întinde într-un singur strat și se condimentează cu sare; pus deoparte.Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa în tigaie și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul, ghimbirul, serrano, garam masala, sarea măsurată, coriandrul și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați spanacul și amestecați constant până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Adăugați smântâna și apa, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Budincă De Lămâie (de Mărimea Unei Gustări) (95 G Fiecare)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
8
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați iaurtul. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați tofu rezervat și lăsați să stea până se încălzește, aproximativ 1 minut.