S ' mores pe un băț

S ' mores pe un băț
Această rețetă fără lactate servește 20 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână biscuiți graham, marshmallows jumbomallows, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați S ' mores pe un băț, S ' mores pe un băț, și S ' mores pe un băț pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata într-un castron mic cu microunde, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Înmuiați jumătățile superioare de marshmallows în ciocolată topită; se acoperă cu firimituri de graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3
Introduceți bățul de acadea în partea acoperită a fiecărei marshmallow; așezați pe tava căptușită cu hârtie cerată. Dați la frigider până când este gata de servit. Prăjiți blaturi înainte de servire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista