S ' more Brownie Bites

S ' more Brownie Bites
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați s ' more Brownie Bites. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de firimituri de cracker graham, făină de quinoa, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Chewy Brownie Bites sau cookie-uri Brownie, Brownie Nut Bites, și 3 Mod Brownie Bites.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o tigaie mini-brioșă cu 24 de numere, 24 de garnituri de cupă mini-brioșă, cum ar fi cupe de copt Betty Crocker mini-size
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie mini-brioșă cu 24 de numere cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați 3/4 cană din mini chipsuri de ciocolată. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Transferați amestecul într-un castron mediu. Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia. Bateți treptat în făină până când amestecul este gros și neted. Se amestecă restul de 1/2 cană mini chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Folosind o lingură mică de prăjituri, umpleți fiecare căptușeală de hârtie cu aproximativ 2 linguri de aluat. Împingeți 3 mini marshmallows la jumătatea drumului în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
8
Presărați 1/2 linguriță de firimituri de cracare graham peste bezele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
9
Coaceți până când marshmallows sunt pufoase și aurii ușoare, 10 până la 12 minute. Se răcește 20 de minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista