S. H. Fernando Jr. Curry cu nuci de caju

S. H. Fernando Jr. Curry cu nuci de caju
Curry-ul de nuci de caju al lui S. H. Fernando Jr. ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 318 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați tulpina lemongrass, la 3 ardei iute, pudră de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați S. H. Fernando Jr. ' s Hoppers, Creveții diavoliți ai lui S. H. Fernando Jr., și Restaurant Kaju Curry / caju Curry / Kaju Unt Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caju în apă pentru a acoperi peste noapte (în mod ideal schimbând apa de câteva ori).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți nucile și fierbeți cu 1 1/2 căni de apă și pudră de turmeric până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Scurgere.
4
Încălziți ghee într-o tigaie. Prăjiți ceapa, usturoiul, ghimbirul, lămâia, ardeii iute verzi și frunzele de curry până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Frunze De CurryFrunze De Curry
Elixirul GElixirul G
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați pudră de coriandru, lapte de cocos, sare și caju fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
CajuCaju
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Gatiti la foc mediu pana cand lichidul s-a evaporat aproape.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista