Sâni De Rață Cu Crustă De Coriandru

Sânii de rață cu crustă de coriandru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 283 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $6.64 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, sâni de rață moulard, cartofi ai bunicii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept de rață cu sos de coriandru cu miere, Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate, și Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți semințele de coriandru la foc moderat, agitând tigaia, până când sunt parfumate, aproximativ 1 1/2 minute.
Se transferă într-o râșniță de condimente și se lasă să se răcească complet. Grind la o pulbere.
Scorați pielea de rață într-un model de trapă încrucișată; condimentează cu sare și piper.
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este rumenită și crocantă, 5 minute. Întoarceți pielea sânilor cu fața în sus și presărați coriandru măcinat. Gatiti pana la mediu-rar, cu 4 minute mai mult.
Transferați rața pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați subțire rața în cruce și serviți cu cartofii zdrobiți ai bunicii.