Rutabaga Glazurată

Rutabaga Glazurată
Rutabaga glazurată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 187 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, unt, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rutabaga Glazurată Cu Arțar, Morcovi și Rutabaga glazurați cu lămâie, și Plăcintă Rutabaga.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/4 cană de apă și 2 linguri de unt la fiert într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați rutabaga, amestecând pentru a acoperi. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 20 de minute sau până când sunt ușor fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
3
Scurgere.
4
Topiți restul de 3 linguri de unt în tigaie la foc mediu; se amestecă zahărul brun și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați rutabaga, amestecând pentru a acoperi. Gatiti, amestecand des, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista