Runde de cartofi cu brânză și slănină
Brânză și șuncă runde de cartofi este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 686 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de slănină, brânză cheddar, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Runde de cartofi dulci prăjiți cu Guacamole și slănină, Runde de cartofi dulci cu brânză de capră, și Runde de cartofi dulci curry cu nuci miere, afine și brânză albastră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Ungeți ambele părți ale feliilor de cartofi cu unt; așezați-le pe o foaie de biscuiți fără grăsime.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 până la 40 de minute sau până când se rumenesc ușor pe ambele părți, rotind o dată.
Când cartofii sunt gata, acoperiți cu slănină, brânză și ceapă verde; continuați să coaceți până când brânza s-a topit