Rulouri de vinete cu spanac și ricotta
Rețeta rulouri de vinete cu spanac și ricotta se pot face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. O porție conține 339 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, ricotta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 624 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Rulouri de vinete (vinete) și Ricotta, Rulouri de lasagna de dovlecei cu umplutură de spanac și Ricotta, și Pachete de vinete Pesto și ricottan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei, apoi așezați-le pe o foaie mare de copt.
Coaceți timp de 15-20 de minute până se înmoaie, întorcând o dată.
Între timp, puneți spanacul într-o strecurătoare mare și turnați peste un ibric cu apă clocotită pentru a se ofili. Se răcește, apoi se stoarce excesul de apă, astfel încât să fie uscat.
Se amestecă cu ricotta, nucșoară și o mulțime de condimente.
Dollop o lingură de amestec de spanac brânzos în centrul fiecărei felii de vinete, pliați pentru a face un colet și așezați, cu fața sigilată în jos, într-un vas rezistent la cuptor.
Se toarnă peste sosul de roșii, se presară pesmet și brânză și se coace timp de 20-25 de minute până devin aurii și fierbinți.