Rulouri de varză fierte lent
Rulouri de varză fierte lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 623 de calorii , 38 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 3,37 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați parmezan, ardei gras, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Corned Beef și varză gătită lent , Corned Beef și varză gătită lent și Rețeta de varză umplută gătită lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti varza in apa clocotita pana cand frunzele cad de pe cap. Pune deoparte 12 frunze mari pentru rulouri; se scurge bine. (Păstrați varza rămasă la frigider pentru o altă utilizare.)
Tăiați nervura groasă de pe fundul fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V; pus deoparte.
Într-un castron mare, combinați sosul de roșii, orezul, ardeiul verde, firimiturile de biscuiți, ouăle și amestecul de supă. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză; se suprapun capete tăiate ale frunzei. Îndoiți părțile laterale, începând de la capătul tăiat.
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura. Asigurați cu scobitori dacă doriți.
Așezați sarmale într-o bucată de 3 litri. Care gateste incet.
Turnați sucul V8 peste rulouri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când umplutura atinge 160°. Chiar înainte de servire, stropiți cu sare și brânză dacă doriți.