Rulouri De Varză Cu Tigaie

Rulourile de varză cu tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 442 calorii, 26g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, varză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tigaie Leneșă Cu Rulouri De Varză, Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă, și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți varza în apă clocotită timp de 2-3 minute sau doar până când frunzele cad de pe cap. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri (refrigerați varza rămasă pentru o altă utilizare).
Tăiați vena groasă din partea inferioară a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, orezul, oul, ceapa, sarea, cimbru și piper.
Așezați 1/4 cană amestec de carne pe fiecare frunză de varză; se suprapun capetele tăiate ale frunzei. Îndoiți în laturi. Începând de la capătul tăiat, rulați complet pentru a închide umplutura.
Aranjați rulourile de varză, cu cusătura în jos, într-o tigaie mare.
Combinați sosul de roșii, zahărul brun și sucul de lămâie; se toarnă peste rulouri. Se acoperă și se gătește la foc mediu-mic timp de 1 oră sau până când varza este fragedă și un termometru pentru carne citește 160 <url>. Descoperi; gatiti 5 minute mai mult sau pana cand sosul atinge consistenta dorita.