Usturoi și rozmarin Cloverleaf Rolls este un vegetarian pâine. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, unt, cap de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rulouri De Trifoi Cu Usturoi De Rozmarin, Rulouri De Trifoi Cu Usturoi Prăjit Și Rozmarin, și Rulouri De Trifoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește ușor. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se dizolvă drojdia în lapte într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați pulpa de usturoi. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Adăugați 1 cană de făină, 2 linguri de unt, zahăr, sare, ou și rozmarin; bateți cu un mixer la viteză medie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați 2 căni de făină și bateți până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 12 porții egale. Împărțiți fiecare porție în 3 bucăți și formați fiecare piesă într-o bilă. Înveliți 12 căni de briose cu spray de gătit; așezați 3 bile de aluat în fiecare ceașcă de briose. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
10
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Descoperiți aluatul și periați blaturile cu 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
12
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până se rumenesc.