Rulouri De Trifoi Cu Miere

Rulouri De Trifoi Cu Miere
Miere trifoi Rolls este un vegetarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri De Trifoi Cu Miere, Rulouri De Trifoi Cu Miere, și Trifoi Miere-Rulouri De Grâu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică la foc mic, lapte cald, unt și miere până când untul s-a topit și un termometru citit instantaneu citește 43°. într-un castron mare, amestecați împreună făină integrală de grâu, 1 cană făină de pâine, drojdie și sare. Se amestecă amestecul de lapte. Bateți cu o lingură de lemn până se formează un aluat moale, adăugând mai multă făină de pâine după cum este necesar. Aluatul va fi lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până când este netedă și elastică, aproximativ 10 minute, adăugând făină suplimentară de pâine, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească. Acoperiți aluatul cu o cârpă și lăsați să crească timp de 15 animinute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Ceață un cositor de brioșă de 12 căni cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 12 bucăți. Lucrul cu 1 bucată la un moment dat și păstrarea altora acoperite cu pânză, împărțiți în 3 bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Rotiți fiecare bucată într-o bilă și puneți-o într-o ceașcă de brioșă una lângă alta pentru a face 1 rulou de trifoi. Repetați cu aluatul rămas. Acoperiți cu o cârpă și lăsați să crească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Ungeți aluatul cu amestec de ouă și presărați cu semințe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Coaceți până la maro auriu, 10 până la 12minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Scoateți din tigaie și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista