Rulouri de scorțișoară de la revista Southern Living

Rețeta Rulouri cu scorțișoară a revistei Southern Living este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune super fără gluten pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 6 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 46 de calorii . Această rețetă servește 28. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr brun ferm, nuci pecan, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un mic dejun. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut șiPaste With Butternut Parmezan Sos @ Dw Magazine.Com , Bon “Apple” Tite Cinnamon Rolls și Cinnamon Rolls .
Instrucțiuni
ROLĂȚI aluatul pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi de 16 x 12 inci; ungeti cu unt.
COMBINAȚI zahărul brun și scorțișoara; se presara peste unt si deasupra nuci pecan.
ROLL up, moda jellyroll, începând de la o margine lungă; tăiate în felii groase de 3/4 inci. Aranjați în două tigăi ușor unse de 13 x 9 inci. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85 de grade) 30 de minute sau până când își dublează volumul.
COACETI la 375 de grade timp de 25 de minute sau pana se rumenesc.
Se amestecă zahărul pudră și laptele; se stropesc peste rulouri calde.