Rulouri de porc și varză

Rulouri de porc și varză
Reteta de carne de porc și rulouri de varză pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 473 calorii, 23g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de pui) sos de roșii condimentat, orez brun, piper și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încearcă Rulouri De Varză Umplute Cu Carne De Porc, Rulouri crocante de ouă de porc și varză, și Rulouri de primăvară în stil Shanghai (cu varză fiartă și carne de porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți miezul din varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Așezați varza într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se fierbe până când frunzele exterioare se slăbesc din cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Scoateți varza;puneți deoparte frunzele înmuiate. Întoarceți varza în apă clocotită pentru a înmuia mai multe frunze. Repetați până când toate frunzele sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Îndepărtați tulpina centrală dură din fiecare frunză. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri. Tăiați grosolan suficient din frunzele rămase pentru a măsura 8 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Așezați varza tocată într-un 13-in Negras. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de porc, cârnații și ceapa până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați 1/2 cană de amestec de carne pe fiecare frunză de varză. Îndoiți în lateral; începând de la o margine desfăcută, înfășurați frunza complet pentru a închide carnea. Repetați cu carnea și frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10
Se toarnă bulion sau sos de roșii peste rulouri. Se acoperă și se coace la 325 CP timp de 1 până la 1-1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista