Overnight Pecan Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte foarte cald, zahăr brun, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri De Pecan Peste Noapte, Rulouri De Pecan Caramel Peste Noapte, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați 2 căni de făină, zahărul granulat, sarea și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați lapte, 1/3 cană de unt și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Pe suprafața ușor făinată, rulați ușor aluatul în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
4
Așezați într-un castron mare uns, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. (Aluatul este gata dacă rămâne indentarea la atingere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți tigaia de 13x9 inci. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1 cană de zahăr brun și 1/2 cană de unt până la fierbere, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă siropul de porumb; se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se presară cu jumătăți de pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pecan
8
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția a 2 linguri de unt până se sfărâmă. Punch jos aluat. Pe suprafața făinoasă, pat sau rola în dreptunghi 15x10-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Punch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Se întinde cu 2 linguri de unt; se presară cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Rulați strâns, începând de la partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila; întindeți și formați pentru a face uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
11
Tăiați în cincisprezece felii de 1 inch.
12
Așezați ușor în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Acoperiți bine rulourile necoapte; refrigerați imediat cel puțin 12 ore (pentru a permite creșterea), dar nu mai mult de 48 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
14
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Descoperiți și coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
15
Lăsați tigaia să rămână aproximativ 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste rulouri.