Rulouri De Okra-Șuncă Murate
Rulourile de Okra-șuncă murate necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză de frișcă, șuncă de virginia, okra murată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate.
Instrucțiuni
Scurgeți okra murată și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Răspândiți aproximativ 3 linguri. brânză de frișcă pe 1 parte a fiecărei felii de șuncă, lăsând o margine de 1/4 inci pe toate părțile. Decuparea se termină cu okra murată.
Așezați 2 okra, de la capăt la capăt, pe o parte scurtă a fiecărei felii de șuncă; se rostogolește, se rulează jeleu. Acoperiți și răciți rulourile de șuncă cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore. Feliați fiecare rulou de șuncă în bucăți de 1 inch înainte de servire.