Rulouri De Cină Cu Portocale-Zară
Orange-Buttermilk cina role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 13 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, lapte cald, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Rulouri De Cină Cu Zară-Ovăz, Rulouri De Cină Cu Cartofi Dulci, și Rulouri De Cină Cu Cartofi Dulci Cu Lapte.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer electric.
Presărați drojdia peste amestecul de lapte; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe. Se amestecă 2 linguri de unt, coajă și sare. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină în amestecul de drojdie; se amestecă la viteză mică cu un cârlig de aluat până se formează un aluat moale și elastic (aproximativ 5 minute). Aluatul va fi lipicios.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (8
timp de 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați aluatul în 13 bucăți egale. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat, rulați aluatul într-o bilă prinzând mâna și împingând aluatul și suprafața în timp ce rulați. Aranjați bilele de aluat la 2 centimetri distanță pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Periați ușor cu restul de 1 lingură de unt. Acoperiți; lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până când rulourile sunt aurii.
Scoateți rulourile din tigaie; se răcește ușor pe un suport de sârmă.