Rulouri de aluat cu ierburi
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, rulourile de aluat cu ierburi ar putea fi o rețetă spectaculoasă lacto ovo vegetariană de încercat. O porție conține 175 de calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă servește 8. Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, nucșoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca o pâine. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine cu aluat cu brânză cu ierburi , Flori de dovleac umplute cu brânză cu ierburi în aluat de pâine și ROLULE DE SCORȚIȘOIȘĂ CU ALAT DE PÂTTE .
Instrucțiuni
Într-un castron mare de amestecare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați salvie, tarhon, nucșoară, zahăr, sare, ou, unt sau margarină și 1 cană de făină. Folosind un tel de sârmă, bateți până se omogenizează. Amestecați restul de 1 1/4 cană de făină cu o lingură de lemn și bateți până se omogenizează. Răzuiți aluatul de pe părțile laterale ale vasului, acoperiți-l cu o cârpă umedă și lăsați să crească într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute sau până când își dublează volumul.
Dezumflați aluatul amestecând cu o lingură de lemn. Ungeți ușor o tavă de brioșe de 8 căni. Pune aluatul în tava pentru brioșe pregătită. Umpleți fiecare cană puțin mai mult de 1/2 plină; puneți deoparte într-un loc cald și lăsați să crească aproximativ 15 până la 20 de minute sau până se dublează. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când devin aurii.