Rulouri cu varză și vită
Rulourile cu vită și varză sunt o gustare fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și integrală, cu 30 de ingrediente. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 140 de calorii , 6 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, sos de roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 70% , acest preparat este solid. Rețete similare sunt rulourile de pui cu brânză feta și rucola , rulourile de pui cu curry și rulourile de vinete cu parmezan .
Instrucțiuni
Fierbeți varza în apă clocotită doar până când frunzele cad de pe cap.
Tăiați nervura groasă de la baza a 12 frunze mari, făcând o tăietură în formă de V; puneți deoparte. (Refrigerați varza rămasă pentru o altă utilizare.)
Într-un bol mare, combinați cartofii, morcovii, țelina, ardeiul verde, ceapa, ouăle, usturoiul, sarea și piperul. Fărâmițați carnea de vită peste amestec; amestecați bine.
Așezați câte un buștean pe fiecare frunză de varză; suprapuneți capetele tăiate ale frunzei. Îndoiți marginile, începând de la capătul tăiat.
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura. Fixați cu o scobitoare.
Așezați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Toarnă sos de roșii peste rulouri.
Presărați cu busuioc și pătrunjel. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 71°C și varza este fragedă.