Rulouri cu scorțișoară

Rulouri cu scorțișoară
Rulourile cu scorțișoară se prepară aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate are 12 porții și costă 43 de cenți per porție . O porție conține 179 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită aluat de pâine, stafide, mere acrișoare și nuci pecan. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Merge bine ca un mic dejun ieftin. Cu un scor de 33% , acest fel de mâncare este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bon „Apple” Tite Cinnamon Rolls , Cinnamon Rolls și Cinnamon Rolls de Bing .

Instrucțiuni

1
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 30 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
2
Ungeți cu margarină; presărați cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3
Presărați uniform merele, stafidele și nucile pecan peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
4
Rulați în stilul unei rulouri de jeleu, începând de la latura lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
5
Tăiați în 12 felii, de 2,5 cm fiecare.
6
Așezați chiflele, cu partea tăiată în jos, într-o tavă de copt unsă cu unt, de 28 cm x 18 cm. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru TigaieUnt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
7
Coaceți la 175°C timp de 25-30 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
8
Serviți cald.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista