Rulouri Cu Nuci De Afine

Rulouri Cu Nuci De Afine
Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 283 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ou, zahăr brun auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rulouri De Afine, Rulouri de afine și nuci, și Rulouri De Pecan De Afine.

Instrucțiuni

1
Se amestecă nucile în tigaie uscată la foc mediupână la prăjit, aproximativ 5 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă 3 1/2 cani făină de pâine și next3 ingrediente în castron de standmixer grele prevăzute cu atașament cu zbaturi. Caldlapte într-o cratiță mică la foc mic până la termometrul instant-citit introdus în registrele de lapte 95 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Stand MixerStand Mixer
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Adăugați ulei; scoateți dincăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați amestecul de lapte și 1 ou la făinăamestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
5
Se amestecă la viteză mică până când se formează o grosime umedă, aproximativ 1 minut.
6
Adăugați nuci șifructe de padure. Înlocuiți accesoriul cu palete pemixer cu cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
NuciNuci
7
Amestecați aluatul la viteză mică până când este neted, elastic și ușor, adăugând mai multă făină cu linguri, după cum este necesar, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Transferați aluatulla suprafața făinoasă; frământați 2 minute.
9
Ulei ușor castron mare. Formați aluatulîn bilă; așezați într-un castron pregătit, întorcându-vă lacoat cu ulei. Acoperiți cu folie de plastic; lasaluatul să crească la temperatura camerei până aproapedublat în volum, 1 3/4 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
10
Aliniați foaia de copt cu margini mari cuhârtie de pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Transferați aluatul lasuprafață neinflorită; împărțiți în 12 egalebucăți. Folosind mâna cupată, rotiți și rotați1 bucată de aluat ferm pe suprafața de lucru până când piesa de aluat apare în mâna cupată, minge rotundă netedă, aproximativ 6 rotații. (Acest lucru va face ca bila de aluat să fie cât mai netedă posibil;dacă este necesar, ștergeți suprafața de lucru cu un prosop de hârtie umedă pentru a ajuta la crearea tracțiunii.) Repetațicu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
12
Transferați rulourile pe foaia de copt pregătită, distanțându-vă. Spray role cu nonstickspray. Acoperiți ușor cu folie de plastic; letrise la temperatura camerei până la 1 1/2 ori dimensiunea originală, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Role de periecu glazură de ou; se presară cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
14
Letrise 15 minute mai mult.
15
Între timp, poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F.
16
Se pun rulourile în cuptor; se reduce temperatura cuptorului la 400 m. f și se coace 7 minute.Rotiți foaia de copt; coaceți rulourile până când sunt aurii și ușor ferme la atingere, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se răcește complet pe raft. Faceți înainte: înfășurați în folie, apoi închideți-o într-o pungă de plastic resigilabilă și înghețați până la 2 săptămâni.Dezghețați rulourile la temperatura camerei. Dacă doriți,reîncălziți rulourile învelite în folie în 350 cuptor F. aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
* Numit și zahăr turbinado sau demerara;disponibil la majoritatea supermarketurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
18
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista