Rulouri Cu Lapte De Miere

Rulouri Cu Lapte De Miere
O porție conține 93 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Dacă 10 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulourile cu lapte de miere ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Rulouri De Tigaie Cu Zară, și Rulouri De Tigaie Cu Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până se spumează. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 5 uncii (2 căni) făină, zară, miere, unt și sare în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Se amestecă 9 uncii (aproximativ 1 1/4 căni) făină pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Așezați aluatul într-un castron acoperit cu spray de gătit; întoarceți-vă la acoperire. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Împărțiți în 24 de bucăți. Formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați bilele la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu pergament. Acoperiți; lăsați să crească timp de 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Descoperiți aluatul; faceți o tăietură (adâncime de 1/4 inch) în partea de sus a fiecărei bile folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până devin aurii, rotind foile de copt după 9 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Scoateți rulourile de pe foile de copt; se răcește pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista