Rulou de pizza cu pui la grătar
BBQ pui Pizza Roll ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 16 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de grătar picant, ceapă verde, crustă de pizza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pizza Pui Roll-Up-Uri, BBQ pui Pizza Roll-Up, și Pui Cheddar la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți aluatul de pizza pe suprafața ușor făinată; apăsați pentru a forma dreptunghi de 12x8 inci.
Periați 1/2 cană sos de grătar pe crustă până la 1 inch de margini; acoperiți cu pui, ceapă și brânză. Începând de la o parte lungă, rotiți-vă pentru a forma jurnal; ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Așezați, cu cusătura în jos, pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere.
Se servește cu sosul de grătar rămas.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto