Ruladă cu brânză Herby
Herby cheese roulade este o rețetă Europeană care servește 6. O porție conține 297 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 127 de fani. Un amestec de brânză vegetariană în stil parmezan, primăvară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Frunze de pâine scurtă cu brânză albastră cu cremă de brânză-ruladă de Chutney, Minge De Brânză De Capră Herby, și Herby Frittata cu legume și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Ulei un staniu elvețian de 23 x 33cm.
Tăiați un dreptunghi de pergament de copt cu 4 cm mai mare decât cositorul. Îndoiți o bandă de 2 cm pe tot parcursul, făcând o tăietură diagonală în fiecare colț.
Pentru ruladă, topiți untul într-o tigaie mare.
Se adaugă usturoiul și se prăjește 1 min.
Adăugați făina și gătiți timp de 1 min, amestecând continuu. Bateți treptat în lapte. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, până când sosul este gros și neted.
Se ia de pe foc și se amestecă jumătate din brânză. Se condimentează, apoi se lasă să se răcească ușor. Bateți gălbenușurile și pătrunjelul.
Bateți albușurile la vârfuri rigide, dar nu uscate, apoi pliați ușor în sosul de brânză.
Se toarnă în staniu, răsturnând staniu, astfel încât amestecul să umple toate colțurile.
Coaceți timp de 15 minute până când a crescut și a devenit auriu.
Între timp, încălziți uleiul și untul într-un wok mare sau tigaie și prăjiți verdeața de primăvară și usturoiul timp de 4-5 minute până se înmoaie. Sezon.
Presărați brânza rămasă peste o foaie de pergament de copt chiar mai mare decât cositorul. Întoarceți rulada pe pergament, apoi îndepărtați hârtia de căptușeală. Tăiați marginile crocante de pe ruladă. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta verdeața de primăvară din untul de usturoi, apoi întindeți-o peste ruladă lăsând un spațiu de 2,5 cm la un capăt scurt neacoperit.
Rulați rulada de la capătul scurt, fără umplutură pe ea, folosind hârtia pentru a vă ajuta.
Serviți rulada imediat, stropită cu orice unt de usturoi rămas.