Rula cu jeleu de afine-nuci

Rula cu jeleu de afine-nuci
Ruloul cu jeleu de afine și nuci este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. O porție conține 167 de calorii , 6 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 50 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ pâine cu nuci de afine , prăjituri cu ciocolată albă și nuci de afine și macadamia și jeleu Aspic .

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt cu hartie cerata; ungeți cu spray de gătit și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Aluat De Grâu Integral CongelatPâine Aluat De Grâu Integral Congelat
Decoratiuni Cu BomboaneDecoratiuni Cu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Într-un castron mare, bate gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga treptat in amestecul de galbenusuri si se amesteca bine (aluatul va fi foarte gros). Încorporați merișoare și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Alune Nesărate (opțional)1/2 Cană Alune Nesărate (opțional)
2 Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou2 Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază2 Căni De Aluat De Biscuiți De Bază
Lichior De AluneLichior De Alune
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul de cofetă, câte 1 lingură, la mare putere până se formează vârfuri tari. Se pliază treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Evaporat Rece1 Cană Lapte Evaporat Rece
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Se întinde uniform în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
6
Coaceți la 350° timp de 7-10 minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Răsturnează tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De NuciNuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Borcan Tapenadă De MăslineBorcan Tapenadă De Măsline
7
Rulați prăjitura în stilul jeleu-rul de prosoape, începând cu o latură scurtă. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fruct Tartinabil Mur Fără SemințeFruct Tartinabil Mur Fără Semințe
8
Pentru umplutură, într-un castron mic, combinați crema de brânză, untul și extractul. Pune deoparte 1-1/2 lingurițe de zahăr de cofetă. Bateți treptat zahărul rămas în amestecul de brânză cremă. Desfaceți prăjitura; împrăștiați umplutura până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De NuciNuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De Nuci
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Zmeură, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Zmeură, împărțită
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Se presară cu zahăr de cofetari rezervat. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De NuciNuci Pecan Tocate Fin Sau Tipul Tau Preferat De Nuci
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista