Rula cu jeleu de afine-nuci
Ruloul cu jeleu de afine și nuci este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. O porție conține 167 de calorii , 6 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 50 de minute . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ pâine cu nuci de afine , prăjituri cu ciocolată albă și nuci de afine și macadamia și jeleu Aspic .
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt cu hartie cerata; ungeți cu spray de gătit și puneți deoparte.
Într-un castron mare, bate gălbenușurile de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga treptat in amestecul de galbenusuri si se amesteca bine (aluatul va fi foarte gros). Încorporați merișoare și nuci pecan.
Într-un castron mare cu bătători curate, bate albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul de cofetă, câte 1 lingură, la mare putere până se formează vârfuri tari. Se pliază treptat în aluat.
Se întinde uniform în tava pregătită.
Coaceți la 350° timp de 7-10 minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Răsturnează tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rulați prăjitura în stilul jeleu-rul de prosoape, începând cu o latură scurtă. Se răcește pe un grătar.
Pentru umplutură, într-un castron mic, combinați crema de brânză, untul și extractul. Pune deoparte 1-1/2 lingurițe de zahăr de cofetă. Bateți treptat zahărul rămas în amestecul de brânză cremă. Desfaceți prăjitura; împrăștiați umplutura până la 1/2 inch de margini.
Se presară cu zahăr de cofetari rezervat. A se păstra la frigider.