Reuben Meat Loaf ia în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.83 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 324 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de ou, varză murată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ruben Meat Loaf, Ruben Loaf, și Pâinea Ruben a lui Rose.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Pe o bucată de folie de aluminiu grele, amestec de carne pat într-un 14-in. x 10-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se întinde cu sos de salată; se acoperă cu varză murată și 1/2 cană de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Rulați, începând cu o latură lungă și îndepărtați folia în timp ce rulați; sigilați cusăturile și capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 50-55 minute sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Fleică în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Meatloaf va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, cum ar fi un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. The cerbi ' Leap Winery Napa Valley Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Crama Cerbi ' Leap Napa Valley Cabernet Sauvignon
2016 Napa Valley Cabernet Sauvignon este de pluș și primitor, cu o gamă ispititoare de fructe de mure mărăcini, împreună cu note de sorbet de zmeură, alături de nuanțe de violet ridicat, ienibahar, scorțișoară dulce, cuișoare, cedru și frunze de dafin zdrobite. Pe gust, fructele de boabe întunecate proliferează cu mure, prune și cassis, dar există și elemente sărate care prezintă note ușoare de plante și pământ, oferind acestui Cabernet o profunzime și o eleganță clasice. Stejarul integrat perfect și taninurile rafinate oferă o senzație de gură netedă și adaugă straturi de complexitate, toate înfășurându-se cu un finisaj texturat lung. Incredibil de accesibil și plăcut la lansare, acest vin va impresiona și se va împerechea bine alături de multe delicii culinare.